Region

Svet

Farma 5: Ekrem Jevrić ulazi 30. septembra?!

Ekrem Jevrić ovoga puta odlučio je da ide na sve! Naime, on će 30. septembra ući ponovo u rijaliti šou Farma i time će Gospoda dobiti treću priliku da se bori za osvajanje nagrade od 50.000 evra.

Farma 5: Ekrem Jevrić ulazi 30. septembra?!



Kada se vratio u Njujork, Ekrem je obavestio svoje članove porodice da se ponovo vraća za Srbiju, i to kao učesnik Farme 5, što su oni s nevericom primili. Sinovi su ga podržali, dok je supruga Igbala bila prilično rezervisana", priča za "Alo" dobro obavešteni izvor i nastavlja:

"Ekrem se porodici pohvalio kako je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović insistirao da on bude i u ovoj sezoni Farme jer ima svoju publiku koja ga i te kako gleda i podržava. Inače, Ekrem je pristao na ulazak u rijaliti najviše zbog novca, ali i zbog Čupe Kalača, sa kojim se odlično poznaje, a sa kojim ima snimljene i duete.

Svi koji poznaju Čupu i Ekrema tvrde da su oni dobitna kombinacija i da je Gospodi upravo falio Kalač na prošloj farmi jer nije imao igrača sa kojim bi pravio šou. Naturalizovani Amerikanac i Šveđanin će napraviti pravi šou koji do sada nije viđen ni u jednom rijalitiju.

Inače, još uvek se prepričavaju njihovi zajednički nastupi gde su nakon pesme pravili pravi šou program i zezanciju, tako da je cela kafana bila pod stolovima. Što se tiče njegove supruge Igbale, Ekrem može da odahne, jer kada je saznala da je Čupa u igri, odmah joj je laknulo", zaključuje izvor.

Da li će za Ekrema Jevrića ovo učešće na farmi biti treća sreća ili nešto sasvim četvrto, vreme će pokazati.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>