Region

Svet

Seka Aleksić otvorila svoj garderober (Foto)

Seka Aleksić rešila je da pokaže svoju garderobu i proćaska o modi i načinu na koji voli da se oblači, ali i da spomene koje dizajnere najviše voli.

Seka Aleksić otvorila svoj garderober (Foto)Uvek sam se pitala kako se moji ljubimci uhvate za najskuplje stvari. Od cipela do nekih marama koje se nađu na podu garderobera, često mi upropaste ono što volim - kaže Seka Aleksić, koja je otvorila svoj ormar i pokazala svoje omiljene komade garderobe.Ovu pevačicu nikada nećete videti dva puta u istoj odevnoj kombinaciji, a na biranje garderobe što za nastup što za izlazak do grada kaže, troši sate i sate. Seka Aleksić provela nas je kroz svoj garderober veličine jedne garsonjere i pokazala stvari od čijeg kolorita bole oči.

"Najviše volim opuštene kombinacije, osećam se lepo i prijaju mi. Volim i suknje sa visokim strukom, kao i pantalone, koje su uske i izražavaju moju liniju. Volim i široke farmerice, niske na struku, kombinovane sa širokim majicama. Kod kuće biram sportsku garderobu", kaže Seka dok se šeta kroz svoj orman u crnoj uskoj suknji i košulji, na vrtoglavim potpeticama.

Dok je ćaskala o modi, Seka kaže da najviše voli da nosi domaće dizajnere, ali i da joj svetski poznata imena stoje u ormaru.
 
"Saša Vidić i Bata Spasojević su mi omiljeni od naših, a od svetskih dizajnera izdvojila bih Dolčea i Gabanu, kao i Selin", priča pevačica, dok iz mase haljina izvlači jednu sa potpisom Selin.

Za to vreme, njeni ljubimci psi trčakaruju oko naših nogu. Požalila nam se da su joj jednom prilikom izgrizli omiljene "luj viton" cipele, ali da ona jednostavno nema snage da se ljuti na njih.

"Nikada ih nisam grdila, ja nisam taj tip. Iznervirala se jesam, ali sam svesna da oni pojma nemamju šta su uradili. Njih mnogo volim, sve im opraštam. Volim cipele i tašne, ali to nije najiskrenija ljubav, a i mnogo me je koštala", kaže Seka kroz osmeh.

Na pitanje kako njen suprug Veljko gleda na njenu ljubav prema modi i stil koji bira za sebe, Seka kaže da je samo do Veljka ona bi svaki dan nosila trenerke.

"On kaže da sam mu seksi u sportskoj garderobi, dok se ja najbolje osećam u maloj, crnoj uskoj haljini bez detalja."

Autor: A.Đ.
Izvor: Blic
Foto: Z. ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>