Region

Svet

Nikolina Pišek otkrila detalje venčanja: Uzela sam Vidojevo prezime!

Tri dana kada su sa najboljim prijateljima i članovima porodice slavili njihovu veliku ljubav Nikolina Pišek i Vidoje Ristović pamtiće čitav život, kao i gosti nesvakidašnjeg tematskog druženja.

Nikolina Pišek otkrila detalje venčanja: Uzela sam Vidojevo prezime!



Zaljubljeni par, hrvatska voditeljka i tridesetpetogodišnji Beograđanin, želeo je da priredi slavlje u Monte Karlu koje će svi njihovi gosti, za tu priliku pristigli iz celog sveta, pamtiti kao najlepše i najzanimljivije kojem su prisustvovali.

Nikolina Pišek i Vidoje: Raskošno venčanje iz snova na Azurnoj obali (Foto)
Drugog dana septembra, samo nekoliko dana pošto su obeležili godišnjicu od započinjanja romanse, par je s nestrpljenjem dočekivao goste u otmenom hotelu "Metropol", u kome je upriličeno venčanje, a potom i svadbena zabava. Arhitekta hotela je poznati dizajner Žak Garsija, koji je projektovao kuću Sandre i Andreja Meljničenka u Antibu.

Nikolina i Vidoje su u kneževinu Monako stigli nekoliko dana ranije kako bi završili sve obaveze u vezi sa organizacijom same ceremonije venčanja, nekoliko žurki i svečanih večera koje su tokom trodnevnog slavlja za goste priređivali po Monte Karlu, kao i sve u vezi sa avio-prevozom njihovih zvanica. Gosti su 2. septembra pristizali iz Srbije i drugih republika bivše Jugoslavije, iz Njujorka, Londona i Moskve. Prve večeri, kada su se svi udobno smestili u elegantne apartmane luksuznog hotela, budući supružnici organizovali su večeru upoznavanja u čuvenom restoranu "Ćiprijani". Uz bogat meni, svi gosti atraktivnog para mogli su da se bolje upoznaju i ugodno razgovaraju za vreme obedovanja. Zvezde večeri bili su roditelji mladenaca, koji su celo veče
Nikolina Pišek o udaji: Još uvek nisam svesna toga! (Foto)
razgovarali, kao i Nikolinina kćerka Hana, koja je sve vreme držala ljubimca svoje slavne majke, pomerijanca Artura. Posle obedovanja provod je nastavljen u čuvenom kazinu "Monte Karlo", gde je samo zgodna Nikolina bila srećne ruke.

Drugi dan za sve zvanice bio je slobodan za obilazak Monte Karla, a zgodna Hrvatica vredno je radila. Naime, sa matičarem je isprobavala ceremoniju venčanja. Lepa voditeljka potom je otišla da se dotera za ceremoniju, a gosti su se opustili na koktelu uoči svadbene cermonije. Slavlje povodom venčanja bilo je upriličeno pored prelepo dekorisanog bazena, gde je poslužena večera, uz odličnu muziku, ples i šampanjac "Kristal", koji se točio u neograničenim količinama. Među gostima iz celog sveta bila su i poznata imena, kao što su Milutin Getsbi, "prvi čovek" u organizaciji "amFARa", zatim biznismen Miša Beko, mladoženjin svedok na venčanju, bivši političar Milorad Vučelić i Vanja Nikolić, majka Sandre Meljničenko. Nikolinina kuma bila je njena najbolja prijateljica, poslovna žena iz Zagreba Snježana Mehun-Galeković.

Na pitanje da li će Vidojevo prezime dodati na svoje, Nikolina je odgovorila: "Ne, uzeću Vidojevo prezime".

Autor: B.B.
Izvor: Hello, Svet
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>