Lepota

Ljubav

Lady Fair je počeo! Zabava za najmlađe i najstarije dame (Foto)

Danas je počeo sajam za žene pod nazivom "Lady Fair", a sve dame mogle su da uživaju u edukativno-zabavnom programu na platou ispred tržnog centra "Ušće" u periodu od 10h do 19h.

Lady Fair je počeo! Zabava za najmlađe i najstarije dame (Foto)



Kreativne radionice kao i organizovani program na bini tokom celog dana zabavljao je i najmlađe i najstarije dame. Od saveta za lepotu, šminkanje, frizuru pa i za vežbanje i fiskulturu. Sve što je potrebno pripadnicama nežnijeg pola može se naći na jednom mestu, od štandova sa preparatima koji se tiču lepote i zdravlja, preko mode, kozmetike i nakita.

Prvi dan Lady Fair-a ugostio je mnoge dame koje su uživale u savetima i programu koji im je pripremljen, a dok su na bini bile devojke koje su đuskale, a pre toga pokazivale kako vežbaju, uz njih su fiskulturu u publici radile i devojčice i bake.

Ovo je drugi po redu "Lady Fair" koji se održava u Beogradu, a sutra sve dame očekuje još jedan dan ženskog sajma gde će svi posetioci pored mnogih izlagača uživati u pripremljenom edukativno-zabavnom programu, na istom mestu u isto vreme - ispred tržnog centra Ušće od 10h do 19h.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lady fair

Povezane vesti:


>