Region

Svet

Šaban Šaulić: Ne volim lažan glamur i fenseraj

Šaban Šaulić uživa u Krčedinu - samuje, peca i pevuši za svoju dušu. Kako kaže, da može, ostao bi u Krčedinu daleko od gradske vreve, gužvi, tezgi, veselja, svega. Ali, što je njemu manje do pevanja i jurcanja, to ga više zovu na tezge.

Šaban Šaulić: Ne volim lažan glamur i fenseraj



"Dok se većina mojih kolega letos odmarala, ja sam jurio sa tezge na tezgu. Da sam se ja pitao, samo bih uživao u Krčedinu. Ali, moja žena i menadžeri koji ugovaraju moje nastupe, nisu mirovali. Zakazivali su mi nastup za nastupom. Lepo sam ih molio da me malo ostave na miru da se odmorim, ali oni kažu - šta će kad me ljudi traže. Tako sam se letos naradio kako davno nisam, zato sada odlažem povratak iz Krčedina u Beograd koliko god mogu", iskren je Šaulić.

Šaban je rekao da je nekada bio boem, ali je sada svet pun foliratana i da svi "glume ludilo" i da nema sa kim više da pije i da izlazi.

"Sad, kad se svi foliraju i glume ludilo, mene je prošla volja da se sa ljudima družim kao nekad, da pijem kao nekad. Sve ono staro, izvorno, kao da je potpuno uništeno. Fenseraj i lažni glamur na sve strane, a ja to ne volim", rekao je Šaban.

Autor: M.P.
Izvor: Vesti Online
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>