Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović pre nekoliko dana: Ni traga ni glasa od krize u vezi! (Video)

Od pre par dana pričalo se da Stanija Dobrojević i Filip Panajotović nisu u najboljim odnosima, posebno nakon što je ona otputovala u Ameriku bez Filipa.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović pre nekoliko dana: Ni traga ni glasa od krize u vezi! (Video)Filip Panajotović progovorio o raskidu sa Stanijom: Raskinuli smo zbog gluposti!
Međutim, ekipa "Paparaco lova" pratila je farmerski par Staniju i Filipa i snimila ih kako zajedno izlaze, a sledećeg dana odlaze na trening. Bivši farmeri koristili su svaki slobodan trenutak kako bi razmenjivali poljupce.

Ne znajući da ih kamera snima, Filip i Stanija su prespavali u Pančevu, a sledećeg dana izašli su iz njegovog stana u sportskom izdanju i otišli na kej gde su se odlično zabavili dok se Stanija vozila na rolerima, a Filip trčao pored nje i jurio je po keju.

Gledajući snimke ni u jednom trenutku ne može se naslutiti kriza među ovim parom, a čak i da je bilo problema, Panajotović se oglasio na svom Fejsbuku i objasnio da je sada sve u redu, što je na kraju krajeva i najbitnije.Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>