Region

Svet

Filip Panajotović progovorio o raskidu sa Stanijom: Raskinuli smo zbog gluposti!

Popularna starleta Stanija Dobrojević otputovala je u Ameriku bez dečka, a na put su je ispratili brat Sani Dobrojević i Filip Panajotović koji je došao sa porukom izvinjenja.

Filip Panajotović progovorio o raskidu sa Stanijom: Raskinuli smo zbog gluposti!



Stanija Dobrojević otputovala u Ameriku: Ispratili je Sani i Filip sa dirljivom porukom (Foto)
Kako se poslednjih dana dosta spekulisalo o tome da je mladi farmerski par raskinuo, Filip je odlučio da podeli sa svima šta se zapravo dogodilo:

"Posle brojnih spekulacija o tome da li smo Stanija i ja i dalje zajedno i brojnih priča o tome šta je razlog raskida, osetio sam potrebu da ovako javno kažem istinu... Razlog našeg raskida bila je jedna skroz glupa svađa koja je otišla u pogrešnom smeru i veoma se kajem što sam uopšte dozvolio da ode u tom smeru, ali izuzetno je veliki pritisak na našu vezu sa svih strana i nije lako izboriti se sa tim. Ali ako je ljubav prava,ona će na kraju pobediti sve prepreke...

I ona i ja verujemo u našu ljubav i da ćemo ovaj test proći. Uporno pokušavaju da naprave ljubomornog dečka od mene i izmišljaju svakakve gluposti. Nikada nijednu sličnu scenu nisam napravio Staniji i razlog zbog kojeg smo se posvađali nema veze sa ovim", napisao je Filip Panajotović na svom Fejsbuk nalogu.

Autor: M.P.
Foto: Ž. Šafar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>