Region

Svet

Nela Bijanić otkrila: Imala sam seks na steni!

Leto, sunce i talasi mnogima su asocijacija za odmor, a pevačici Neli Bijanić na seksi avanturu, te je bivša farmerka otkrila da je u ovakvom ambijentu, konkretno na steni, imala intimni odnos.

Nela Bijanić otkrila: Imala sam seks na steni!



Bijanićeva je seks na steni navela kao svoje najneobičnije mesto za vođenje ljubavi, ali je istakla da joj je krevet ipak miliji. "Najneobičnije mesto na kom sam upražnjavala seks je stena, pored obale. Volim da osetim tvrdo (smeh). Šalu na stranu, krevet je svakako najbolja varijanta i najviše ga volim. Jeste i na steni bilo lepo, toplo, sunčano, more zapljuskuje, ali krevet je krevet", izjavlila je Nela, koja tačno zna kakvog muškarca pored sebe želi.

"U principu volim starije muškarce, crne, visoke, ambiciozne i sposobne. Volim markantne muškarce, jer sam i sama takva. I moj sadašnji partner se uklapa u ovaj profil muškarca. Da nije takav, mi prosto ne bismo mogli da funkcionišemo. Moji muškarci su uglavnom želeli da mi skinu zvezde s neba, a ja sam žena koja ih sve promeni. Oni se meni prilagođavaju, ja retko njima", tvrdi pevačica koja mašta o seksu sa turskom zvezdom Kenanom Imirzaliogluom.

"Fantaziram o onom turskom glumcu koji je igrao Ezela. Obožavam takav tip muškarca, markantan je. I ja sam takva, crna, otresita", kroz smeh ističe Nela, koja otvoreno priznaje koliko je muškaraca imala u životu, ali i sa koliko godina je izgubila nevinost.

"Nisam imala mnogo muškaraca, možda desetak, a nevinost sam izgubila u 20. godini. Iako je to možda neuobičajeno za moju profesiju. A danas je tek neuobičajeno jer mladi danas to rade mnogo ranije", ističe Bijanićeva, koja s druge strane otkriva da je prava domino dama u krevetu:

"Volim da dominiram u krevetu, dakle, ja vodim igru. Znate, često sam vozač, retko suvozač, tako je valjda i u ostalim segmentima mog života. Ja sam rak podznak lav u horoskopu i idem iz krajnosti u krajnost", ističe pevačica koja je nedavno izašla iz rijalitija Farma 5 i otkriva da nema omiljenu pozu u seksu, kao i da ne podržava seks za jednu noć.

"Nemam omiljenu pozu, najvažnije mi je da seks upražnjavam sa onim koga volim, a kad je tako, sve poze isprobam. I ne koristim seksualna pomagala, nisam iz te priče, a nisam ni za seks za jedno veče. Kad sam ulazila u Farmu, rekla sam da ne bih imala seks pred kamerama čak ni sam Ezel da mi uđe", zaključila je Nela Bijanić.

Nela je otkrila i da ima dečka iako i dalje živi sa svojim suprugom: "Jeste, ja živim u istoj kući sa bivšim suprugom, a imam i partnera, i to fantastično funkcioniše. Kad je dobra komunikacija između bivših partnera, onda tu nema problema. Mi smo podeljeni po etažima i imamo intimu. A što se tiče mog partnera, tu su računi takođe raščišćeni".

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>