Region

Svet

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić kao pred oltarom: Jovana će nositi moje prezime (Foto)

Pevač Danijel Alibabić i manekenka Jovana Nikolić privode kraju pripreme za venčanje, zakazano za 29. septembar u Podgorici. Budući mladenci obezbedili su sve, od venčanice i odela do dekoracije. Ostaje im još samo pozivanje gostiju.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić kao pred oltarom: Jovana će nositi moje prezime (Foto)Danijel i Jovana slikali su se za novi broj magazina "Venčanje". Kada smo ih pozvali da čujemo kako idu pripreme, budući mladoženja s ponosom je prvo rekao da će Jovana uzeti njegovo prezime.

Daria Stanojević kumuje Jovani Nikolić i Danijelu Alibabiću!
"U gužvi smo baš! Svadba se približava, danas smo naručili tortu, dekoracije, ali goste još nismo obavestili. Radimo na tome. Naravno da će Jovana uzeti moje prezime, o tome nismo ni raspravljali. Malo je bilo spomena te teme, ali odmah sam rekao da će nositi moje prezime", kaže budući mladoženja.
 
Magazin "Venčanje" nedavno im je priredio i generalnu probu pred odlazak kod matičara.
 
Danijel je nosio elegantno crno odelo, uz originalnu košulju s plastronom i crnu leptir mašnu ukrašenu crnim cirkonima. Svoj neobavezan stil zadržao je noseći duboke crne starke, dok je Jovana blistala u raskošnoj venčanici...Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>