Region

Svet

Svekrva Goge Sekulić prodala burme!

Svekrva Goge Sekulić Zorica Terzin prodala je burme svog pokojnog sina Igora Ramovića i pevačice dok se on u Nemačkoj lečio od raka pankreasa!

Svekrva Goge Sekulić prodala burme!Kako tvrde izvori, Zorica je ovu šokantnu vest saopštila Gogi po dolasku iz Hajdelberga, pošto je Igor već preminuo. To saznanje potvrdio je i Gogin otac Novo Sekulić, koji je juče bio jedan od svedoka na sudu u tužbi koju je Goga podnela protiv Zorice pošto je zamenila bravu na stanu u beogradskoj Sarajevskoj ulici, u kome je za vreme zabavljanja i braka Sekulićka živela sa Igorom.

"Nažalost, tačno je to što ste čuli. Svi smo se šokirali kad smo saznali šta je Zorica uradila", kaže pevačicin otac i dodaje: "Ona je Gogi sama priznala da je uradila strašnu stvar, a moja ćerka je tu doživela još jedan šok, pošto joj je nekoliko dana pre toga muž preminuo na rukama.

Zbog ovog nesvakidašnjeg čina, folkerka je takođe podnela krivičnu prijavu protiv Zorice, koja je Gogi po dolasku iz Nemačke rekla da je to uradila zbog novca koji je bio potreban da bi se lečio njen sin. Međutim, pevačica nije nikako mogla da razume ovaj njen potez jer, po njenom mišljenju, to nikako nije smela da proda.

Autor: A.Đ.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>