Region

Svet

Vladimir Stojković pati, Bojani Rajić lepše nego ikad?!

Otkako je odlučila da se razvede od Vladimira Stojkovića, manekenka Bojana Rajić svakodnevno provocira svojim fotografijama putem društvenih mreža.

Vladimir Stojković pati, Bojani Rajić lepše nego ikad?!



Ona je čvrsto rešena da dokaže da izgleda savršeno i da uživa kao nikada, pa se tako sada uslikala na jednom privatnom bazenu, gde se družila sa prijateljima. I to u veoma izazovnoj pozi. Očigledno da je bivšeg supruga odavno zaboravila, a da li joj se neko drugi mota po glavi?

Sa druge strane, Vladimir je nedavno viđen kako bez devojke Dejane Živković uživa u provodi, a on je te večeri naručio da mu Šako Polumenta otpeva njegovu omiljenu pesmu. "Stojke, evo tvoja omiljena, specijalno za tebe", najavio je Polumenta gledajući u sportistu i počeo da peva: "Istina je, druže, istina je sve, noćima ne spavam otkad nema nje…", otkriva izvor koji je bio na licu mesta.

Vladimir je istog trenutka digao čašu i nazdravio s društvom, a onda od početka do kraja otpevao pesmu s Polumentom uglas. Mnogi koji su bili na Riveru prokomentarisali su da Vladimir obožava ovu numeru upravo zbog Bojane, od koje bi u najskorijem periodu trebalo i sudski da se razvede. Ali ljubav je očigledno i dalje prisutna s njegove strane.
Ipak, ako je suditi prema Bojaninom ponašanju, Vladimiru i ostaje samo da peva: "Otišli su sa njom lepi sni, ostali su košmari. Ja sad plačem, boga molim, da je vrati, jer je volim…".

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>