Region

Svet

Supruga Dragutina Topića u bolnici zbog komplikacija u trudnoći!

Biljana Topić, supruga našeg proslavljenog atletičara Dragutina Topića, primljena je u kliniku u Višegradskoj ulici u Beogradu, zbog komplikacija u trudnoći. Iako je termin za porođaj u oktobru, Biljanu će lekari najverovatnije poroditi već sledeće nedelje.

Supruga Dragutina Topića u bolnici zbog komplikacija u trudnoći!"Biljana je morala u bolnicu zbog komplikacija koje su se iznenada desile. Želeo sam da prisustvujem porođaju, ali me je odgovorilo stručno osoblje sa kojim sam razgovarao o tome. Procenjeno je da je zbog specifičnosti trudnoće bolje da budem van porođajne sale", rekao je Topić.

Dragutin Biljani pruža bezrezervnu podršku od kuće, gde se stara o njihovoj kćerki Angelini, koja je u avgustu proslavila osmi rođendan. Dragutin je uzbuđen zbog rođenja drugog deteta, ali i zabrinut zbog supruge i bebe.

"Biljana i ja uvek delimo kućne poslove, pomažemo jedno drugom, tako da mi sada nije teško da se sam staram o ćerki i kući. Stalno mislim na Biljanu i želim da izgura do kraja bez muke. A znam da hoće jer bebe sportista obično žure", kaže Top, ispoljavajući svoj optimizam.

"Volim te srećo moja, jedva čekam da mi dođeš kući čim se porodiš, da se svo četvoro radujemo u ljubavi", napisao je na svom Fejsbuk profilu Dragutin pre nekoliko dana. Stotine fanova i poznatih ličnosti pružaju mu podršku i unapred čestitaju rođenje drugog deteta.

Autor: A.Đ.
Izvor: Blic
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>