Region

Svet

Dara Bubamara i Aca Lukas najavljuju veliki zajednički hit!

Nekada ljuti neprijatelji Dara Bubamara i Aca Lukas za dve nedelje ulaze u studio kako bi otpevali pesmu, za koju veruju da će biti veliki hit.

Dara Bubamara i Aca Lukas najavljuju veliki zajednički hit!Njih dvoje dugo su bili zaraćene strane i jedno o drugom su javno pričali sve najgore, da bi posle jednog susreta u Budvi zakopali ratne sekire. Potom su angažovali istu produkcijsku kuću "Beoton" i došlo je do sve intenzivnijih susreta, a ubrzo i saradnje.

"Saša Mirković je došao na ideju da Aca i Dara snime duet. Pošto su jedno drugome oprostili sve uvrede i teške reči, nije bilo razloga da ne razmisle o zajedničkoj pesmi. Ideja da ukrste glasove im se dopala, a pošto su našli odličnu pesmu, to će sada i realizovati. Opet su u odličnim odnosima, često se čuju i ponašaju se kao da se nikada i nisu posvađali", govori izvor Kurira.

Pesmu je napisala Marina Tucaković, dok će aranžman potpisati Bojan Vasić. Dara nije krila uzbuđenje što će sa Lukasom snimiti duet: "Rešili smo sve nesuglasice, izvinila sam se ja njemu i on meni i sada smo super. Jedva čekam da otpevamo pesmu i ne sumnjam da će to biti veliki hit".

Podsećanja radi, pevačica i folker su se sukobili nakon njegove pobede na "Grand" festivalu 2008. godine, kada je Dara prokomentarisala da Lukas trijumf nije zaslužio, nakon čega je on izneo salve uvreda na njen račun.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>