Region

Svet

Nikolina Pišek i Vidoje: Raskošno venčanje iz snova na Azurnoj obali (Foto)

Popularna voditeljka Nikolina Pišek zaklela se u utorak uveče na večnu ljubav uglednom biznismenu Vidoju Ristoviću, i to u Monte Karlu, u prisustvu 70 zvanica.

Nikolina Pišek i Vidoje: Raskošno venčanje iz snova na Azurnoj obali (Foto)



Udala se Nikolina Pišek! (Foto)
U krem-plavoj venčanici, hrvatska lepotica je do oltara došetala u pratnji svog tate, dok je mladoženja sa nestrpljenjem iščekivao svoju dragu.

Rodbina i prijatelji koji su prisustvovali ovom činu doputovali su iz Srbije i Hrvatske, i to sve o trošku mladenaca, koji su se potrudili da njihovo venčanje niko ne zaboravi, te su zvanicama obezbedili avion, luksuzan hotel i sve što im je bilo potrebno za tri dana boravaka na Azurnoj obali.



Nasmejani mladenci su posle sklapanja braka sa svatovima otišli u jedan beogradski klub koji je specijalno za ovu priliku bio luksuzno dekorisan po želji mlade, gde su se veselili do ranih jutarnjih časova.

Kako bi gostima pružili potpuni ugođaj i nezaboravno veče, mladoženja je svadbu platio nekoliko stotina hiljada evra, a nije se štedelo ni kada su burme u pitanju, pa su se tako Pišekova i Ristović odlučili za "kartije" sa dijamantima.



Po samom dolasku u Monte Karlo, Nikolina i Vidoje su u luksuznom restoranu priredili momačko i devojačko veče, dok su drugi dan prijatelji i rodbina imali prilike da upoznaju prelep grad i pripreme se za venčanje. Pored mladenaca, jedna od najveselijih bila je i voditeljkina ćerka, koja je bila oduševljena maminim izgledom.

Lepa Hrvatica neće ići na medeni mesec, jer je za koji dan očekuju poslovne obaveze u Beogradu, kojima planira da se posveti.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>