Region

Svet

Sandra Meljničenko po drugi put postala tetka

Pre nešto manje od mesec dana, džetseterka Sandra Meljničenko po drugi put je postala tetka nakon što je njen brat Milan Nikolić dobio sina kojem su porodice Nikolić i Meljničenko zajedno nadenule ime Aleksej

Sandra Meljničenko po drugi put postala tetka



Iako joj je za apsolutnu sreću dovoljan i osmeh njene jednoipogodišnje ćerkice Tare, svetska džetseterka Sandra Meljničenko (36) nestrpljivo je iščekivala da po drugi put postane tetka. Želja joj se ispunila pre nepunih mesec dana kada su njen brat i Milan Nikolić i njegova supruga Ana dobili sina.

Beba je odmah pridobila simpatije porodica Meljničenko i Nikolić koje su zajedno provele dobar deo leta na luksuznom imanju na Antibima. Naslednik Sandrinog brata rođen je u porodilištu Lenval u Nici, baš kao i njegova sestrica od tetke Tara Andrejevna Meljničenko.

Po zajedničkoj želji Andreja i Sandre Meljničenko te njenog brata Milana i snaje Ane dečak je nazvan Aleksej, a svi koji su ga videli kažu da neodoljivo liči na svog tatu. Iako se često daje i u Rusiji, Aleksej je jedno od najzastupljenijih muških imena i u Srbiji i spada među sto najpopularnijih srpskih muških imena. Koren imena potiče od grčke reči aleks, što znači zaštitnik. Zaštitinici malom Alekseju, osim njegovim roditelja, biće i ponsona tetka koja se pre nekoliko godina neizmerno obradovala i kada je na svet došlo bratovljevo prvo dete - sada već trogodišnja Anika.

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>