Region

Svet

Jellena: Ja brinem o DIF-u, a verenik o svadbi!

Jelena Ristić, poznata i kao Jellena sve brige oko svadbe prepustila je vereniku. "Samo čekam da mi javi u koji restoran i kad da dođem", našalila se pevačica.

Jellena: Ja brinem o DIF-u, a verenik o svadbi!



Jelena Ristić, poznata i kao Jellena sa ponosom pokazala šta je uspela da uradi na DIF-u za kratko vreme. Bazeni, svlačionice, tuševi, sve je renovirano, a kako Jelena kaže, to je samo početak.

"Želela sam da kompletan prostor za početak malo našminkam. Svi naši korisnici sada će boraviti u mnogo lepšim prostorijama, u šta će se oni i uveriti od 2. septembra kad počinjemo sa radom", kaže pevačica, dok pokazuje okrečene zidove i nove tuš-kabine.

Ona ima samo reči hvale za svoje saradnike i zaposlene, koji se nisu libili da učestvuju u obnovi ove institucije. Četke su se uhvatili i oni koji nikada nisu krečili, kaže Jelena. Osim na poslovnom planu, Jelena je ispunjena i na privatnom. Neočekivano, kako ona kaže, ali u pravom trenutku, zaprošena je od dugogodišnjeg partnera, oficira Komnena Lalovića.

"Uf, sad sam se naježila kad pomislim na veridbu. Nekako sam sa ovim radovima stvarno htela da opravdam svoje postavljenje na mesto direktora, a onda je i veridba došla kad se uopšte nisam nadala. Uspela sam da, da se moderno izrazim, ishendlujem sve to", kaže ona.

Komnen je razume i podržava.

"On nije od onih koji pitaju zašto kasno dolazim kući, i uvek je upućen u moje kretanje. On je sa zadovoljstvom pristao da se pozabavi pripremama. Venčanje će biti na proleće, a on će mi već javiti datum", sa osmehom zaključuje Jelena.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: D. Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>