Svet

Region

Ovo je azerbejdžanski biznismen sa kojim je Monika Beluči u vezi! (Foto+Video)

Nakon 14 godina braka, Monika Beluči i Vensan Kasel odlučili su da se razvedu, a glasine kažu da je u pitanju treća osoba. Lepa glumica je navodno već četiri godine u vezi sa azerbejdžanskim biznismenom Telmanom Ismailovim, čije se bogatstvo procenjuje na više od dve milijarde dolara.

Ovo je azerbejdžanski biznismen sa kojim je Monika Beluči u vezi! (Foto+Video)Monika Beluči se razvodi zbog azerbejdžanskog biznismena?
Kako prenose strani mediji, Monika i Telman su se upoznali u Turskoj na otvaranju hotela. Biznismen u toj zemlji poseduje luksuzni kompleks, a inače je prvi čovek ruske "AST grupe", koja obuhvata 31 kompaniju širom sveta.Ismailov ima 56 godina i rođen je u Bakuu, kao deseto od dvanaestoro dece u jevrejskoj porodici. Njegov otac je Mardan Ismailov, poznati azerbejdžanski biznismen.

Telman je najveći deo života proveo u Rusiji, a u Moskvi je studirao ekonomiju. Kada je otvorio hotel od pet zvezdica "Mardan Palace" u Antaliji, Vladimir Putin se navodno razbesneo što je uložio 1.4 milijarde dolara u inostranstvo.

U vlasništvu Ismailove "AST grupe" bila je i "Cherkizovsky Market", najveća evropska pijaca koja se nalazila u Moskvi, a 2009. je zatvorena zbog sumnjivog poslovanja.

Azerbejdžanski biznismen je veliki ljubitelj sporta, pa je 6. juna kupio izraelski fudbalski tim Beitar Jerusalem. Druži se sa glavnim facama Holivuda, među kojima su Ričard Gir i Šeron Stoun, a blizak je prijatelj sa Jurijem Lužkovim, bivšim gradonačelnikom Moskve.


Telman Ismailov i Šakira

Poznat je kao čovek koji ne štedi. Na otvaranju pomenutog hotela pod je bio posut novčanicama od hiljadu dolara, a na njegovim rođendanima pevali su Tom Džons, Maraja Keri i Dženifer Lopez, koji su dobijali astronomske honorare. Džej Lo je navodno dobila 1.4 miliona za 10 minuta nastupa.

Na stranim sajtovima je navedeno da Telman ima dvojicu sinova, Sarhana i Alekpera, ali se ne navodi da li je oženjen ili razveden.

Pogledajte nastup Dženifer Lopez na Telmanovom rođendanu:Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>