Region

Svet

Danijela Dimitrovska Amidžić: Ognjen me prati u svemu i ponaša se kao prava trudnica!

Voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska Amidžić vratili su se nedavno sa letovanja i jedva čekaju da postanu roditelji.

Danijela Dimitrovska Amidžić: Ognjen me prati u svemu i ponaša se kao prava trudnica!



U turskom letovalistu Kemer, otpilike kilometar od mesta Tekirova, slavni top model i njen suprug, pronašli su idealno mesto za letnji odmor koji su dugo iščekivali.

Mirna oaza prepuna zelenila, smeštena na jednoj od najlepših plaža u toj regiji, u
Uskoro roditelji: Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska čekaju bebu!
potpunosti je zadovoljila očekivanja poznatog bračnog para. Potpuno odmorni, spremni za nove poslovne, ali i privatne izazove koji ih očekuju krajem godine, budući da će se u tom periodu prvi put ostvariti kao roditelji, svetski poznata lepotica i autor emisije "Ami-Dž šou" u Beograd su se vratili puni lepih utisaka.

"Divno smo se proveli na moru. Budući da naporno radim cele godine odmor kakav nude turska letovališta, što podrazumeva hedonizam, veoma mi prija. Ove godine odseli smo u hotelu "Amara Dolce Vita", koji pruža mnogo mogućnosti za relaksaciju i uživanje. S obzirom na to da sam u drugom stanju, maksimalno sam se odmarala i leškarila na prelepoj plaži i pored hotelskog bazena. Moram da pohvalim i supruga Ognjena koji je u potpunosti pratio moj tempo i ponašao se kao prava trudnica", šaljivo počinje razgovor za magazin "Hello!" Danijela, muza mnogih svetskih dizajnera.

Danijela napominje da joj je boravak na moru veoma prijao, a slične utiske izneo je i njen suprug.

"Iako sam u drugom stanju, još radim u svojoj agenciji. Na moju sreću imam odlične partnere i saradnike, pa i kada nakratko odem na porodiljsko bolovanje, biću u potpunosti opuštena", rekla je buduća mama.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>