Region

Svet

Nova devojka Vladimira Stojkovića u toplesu! (Foto)

Zanosna manekenka Dejana Živković prvi put je skrenula pažnju na sebe još u rijalitiju "Top model", a u javnosti je prašinu nedavno digla vezom sa golmanom partizana Vladimirom Stojkovićem, ali i atraktivnim izgledom od koga zastaje dah.

Nova devojka Vladimira Stojkovića u toplesu! (Foto)



Zanosna Beograđanka uživa da ističe svoje kvalitete na društvenim mrežama, što i nije čudno premda obiluje seksipilom, dok je na samom početku svoje karijere Živkovićeva nešto slobodnije pozirala pred objektivom foto-aparata, te su mnogi imali priliku da je vide bez brushaltera.



Ako je sudeći na osnovu brojnih fotografija sa plaže koje je manekenka objavljivala tokom ovog leta, može se naslutiti da "bujnog poprsja" na koje smo navikli nigde nema, te je vrlo verovatno da je Dejana u međuvremenu malo "doradila" grudi.


Foto: Splav River

Prvi put se pojavila u rijalitiju "Top model" 2011. godine, kada je i počela njena karijera. Iako ima samo 21 godinu, odlično se snalazi u svom poslu i ne krije da u tome uživa.

Zaštitni znak su joj pune usne, mada brojna muška populacija nije preskočila da zapazi i njene zanosne obline i zategnuto telo.



Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>