Region

Svet

Branislav Mojićević uoči venčanja: Jedva čekam da postanem tata!

Zvezda "Granda" Branislav Mojićević s nestrpljenjem iščekuje 30. avgust i venčanje sa verenicom Milicom u rodnom Čačku.

Branislav Mojićević uoči venčanja: Jedva čekam da postanem tata!Svadbeno veselje će se potom nastaviti na Zlatiboru, a planirano je 300 zvanica. Pobednik prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" presrećan je što je njegova verenica u petom mesecu trudnoće i jedva čeka dan kad će postati tata.

"Pripreme za venčanje smo priveli kraju. Ima još nekoliko detalja da se sredi, i to je to", rekao je Bane.

Uvek si se trudio da sakriješ svoj privatni život od javnosti?

"Meni je porodica nešto sveto, moja tvrđava i utočište. Nikad je nisam poistovećivao sa svojom profesijom, kao ni svoju intimu. Verujem da im nije mesto na stranicama novina. Ja sam taj koji se javno eksponira kroz nastupe i medijska pojavljivanja, mislim da je to i više nego dovoljno."

Kako si se osećao kad si saznao da ćeš postati otac?

"Presrećan sam! Konačno sve počinje da dobija pravi smisao. Jedva čekam da postanem tata."

Otkud da svadbu ne praviš u Beogradu?

"Imam zaista mnogo prijatelja sa celog Balkana, kao i iz Beograda, ako na to misliš... Nekako je normalno da svadbu proslaviš kod kuće, i da sve goste dočekaš u svom domu. Moj jedini dom je Čačak."

Drugari su ti bez tvog znanja organizovali momačko veče. Kako si se proveo?

"Moji najbliži su mi već priredili veče za pamćenje u Crnoj Gori, u klubu "Q2" u Sutomoru, koji drže moji prijatelji. Sigurno će se dugo pričati o tome, bilo je baš pravo iznenađenje, nisam ni slutio šta mi se sprema."

Važiš za miljenika devojaka, kako su tvoje obožavateljke reagovale kad su saznale da se ženiš?

"Zaista mi je drago što je tako! Moja publika sazreva i raste zajedno sa mnom i verujem da je sve to normalan redosled u životu! Na prvom mestu sam čovek i muškarac, pa tek onda javna ličnost i zabavljač! Zasnovati porodicu je nešto najlepše na svetu. Kao profesionalac, biću tu za sve one koji poštuju moj rad, vole moju muziku i dolaze na nastupe, dokle god to oni budu želeli! Sada je sve što radim u karijeri mnogo ozbiljnije i kvalitetnije. Moj pravi život tek sada počinje, sigurno su srećni zbog mene."

Da li bi učestvovao u nekom rijalitiju poput "Farme"?

"Ne bih!"

Ako bi se ipak desilo da jednom pristaneš, šta bi ti, osim privatnosti, najviše nedostajalo?

"Ne bi se desilo! Jedino bih mogao da se pojavim na nekoj od žurki koje organizuju."

Hoćeš li menjati nešto kada je reč o karijeri?

"Ništa ja tu ne bih dir‘o. (smeh) Nastavljam da radim maksimalno profesionalno i ozbiljno, kao i do sada. Spremam nove pesme za jesen i polako slažem album. Verujem da će biti objavljen uskoro."

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>