Region

Svet

Nikola Rokvić slab na lepe žene

Poznati pevač Nikola Rokvić posle dugog ubeđivanje svoje okoline da treba da ide u "Survivor", otišao je na Filipine i otpočeće borbu za preživljavanje.

Nikola Rokvić slab na lepe žene



Nikolin otac, Marinko Rokvić se protivio sinovljevom odlasku u divljinu. Kroz smeh je rekao da njegov mezimac ima veliku slabost, a to su lepe žene pa nije isključeno da će mu neka od učesnica zaludeti mozak i istovremeno olakšati učešće u rialitiju.

"Čujem da ga povezuju sa Nikolijom, ćerkom Vesne Zmijanac koju veoma poštujem kao koleginicu, ali neka deca sama odluče sa kim će se zabavljati. Ona koju bih voleo za snajku nema veze sa izborom mog sina. Međutim neću se mešati šta god on bude odlučio. Znam da je sa Unom raskinuo pre tri meseca i da sada nema devojku," rekao je pomalo uplašeni Marinko i dodao:

"Najviše se plašim malarije i opasnih životinja koje mogu da ga ujedu na spavanju, a što se fizičkih borba tiče, za to ne brinem jer je vrlo spreman i non stop je vežbao. Malo me brine to što je ceo život živeo u izobilju, ne znam kako će se snaći u onim uslovima, ali valjda će se navići. Siguran sam da nije ušao zbog novca jer je mogao da radi celog leta i zaradi mnogo više i na kraju ako pobedi njegova je stvar na šta će potrošiti tu sumu."

Svakako je majci uvek najteže, pa tako i Nikolinoj majci Slavici ovo najteže pada. Toliko da čak nije dala nijednu izjavu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>