Region

Svet

Milena Ćeranić trudna?!

Na Fejsbuku je drugarica Milene Ćeranić postavila fotografiju na kojoj pevačica, koja je u vezi s košarkašem Vladimirom Dašićem, pozira na ležaljci kao da je u šestom mesecu trudnoće.

Milena Ćeranić trudna?!To se može zaključiti o Mileni Ćeranić kad se pogleda fotografija koju je njena drugarica postavila na Fejsbuk. Pravi trudnički stomak. I to u poodmakloj trudnoći. Na slici pevačica, koja je već duže vreme u vezi s košarkašem Vladimirom Dašićem, leži na ležaljci i pozira kao da je u blagoslovenom stanju. Njena prijateljica je iznad fotke samo ostavila smešak, što bi opet moglo da ukazuje na oduševljenje zbog prinove koja pristiže.

Inače, Milena je celo leto provela na moru, ali je vešto izbegla sve paparace, koji, koliko god se trudili, nisu uspevali da je uslikaju kao što su to činili prethodnih godina. Ranije su njene slike u bikiniju krasile stranice dnevnih novina i nedeljnika... Takođe, da se primetiti da se u poslednje vreme nije ni pojavljivala u javnosti. Sad je, izgleda, jasno i zbog čega. Biće da je krila stomačić. Ona i dalje, uprkos svim problemima koji su postojali, uživa u vezi s Dašićem, a on je drugovima priznao da ne bi imao ništa protiv da mu Milena rodi dete. Moguće je da su poradili na ispunjenju te želje. Po ovoj fotki, rekli bismo pre nekih šest meseci.

Drugarice na Fejsu su, videvši je kao trudnicu, počele da ostavljaju komentare, nazivajući pevačicu "trbušasta mala" i šale se s njom "kakve pločice ima". Pozvali smo Ćeranićku, a ona je samo kratko rekla:

"Na toj slici sam uvukla vazduh u stomak, zato je tako narastao", bilo je njeno objašnjenje.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>