Lepota

Ljubav

Lady Fair sajam za dame: 14. i 15. septembra ispred šoping centra Ušće (Foto)

Manje od mesec dana ostalo je do početka velike manifestacije namenjene damama - II  "Lady fair" održaće se 14. i 15. septembra ispred šoping centra "Ušće".

Lady Fair sajam za dame: 14. i 15. septembra ispred šoping centra Ušće (Foto)



Ulaz na sajam je besplatan, a posetioce očekuje veliki broj iznenađenja kako od organizatora, tako i od izlagača.

Na bini će se neprestano smenjivati fitnes centri, salsa, tango, a posebnu pažnju privući će i edukativni deo programa poput Feelgood-a, koji će pričati o zdravom životu, zatim dame će saznati sve o tome kako da brinu o svojim zubima i održe lep osmeh; kako da urede svoj životni prostor po veoma popularnoj kineskoj veštini - feng šui; a tu će biti i Lepi Brka koji će svim znatiželjnim ljubiteljkama kuvanja otkriti tajne u kulinarstvu i još dosta iznenađenja i zanimljivog programa očekuje sve dame koje budu posetile "Lady fair".



Veliko interesovanje lepšeg pola je i za učešće u kreativnim radionicama u kojima, u interakciji sa drugim damama i stručnim licima,  uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene.

Takođe, na "Lady fair"-u moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za dame, radio i TV programima, fitnes centrima, sportskim i rekreativnim programima.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit. Pored ovih osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje na manifestaciji su: glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…



Organizatori zajedno sa partnerom šoping centrom "Ušće", kao i sponzorima manifestacije: Merz, Frikom, Dijamant, Orbit i Philips pripremaju odličnu zabavu za sve dame koje nas drugog vikenda septembra budu posetile ispred  "Ušća".

Autor: B.B.
Foto: Lady Fair

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>