Region

Svet

Ljuba Pantović: Kada se završi sudski proces svi će znati šta je laž, a šta istina! (Video)

Ljuba Pantović, Ivan Ivanović Đus i Seksi Sandra gostovali su kod Ene Popov u studiju u emisiji "Tačno u podne", a kada je ova ekipa u pitanju, svakako se kao tema provlačila i poslednja sezona Farme.

Ljuba Pantović: Kada se završi sudski proces svi će znati šta je laž, a šta istina! (Video)



Gosti su bili dobro raspoloženi, Ljuba je rekla da je kao i uvek dobro, a Đus da je dobro kao Ljuba, seksi kao Sandra, lep kao Ena i popularan kao "Tačno u podne".

Ljuba je pričala kako se često druži sa Danijelom i Jovanom, do sada je pokazala da se najviše druži sa njima i sa Gocom Božinovskom i Mikijem Mećavom, kao i sa njenim dobrim prijateljem sa Farme, Nenadom Aleksićem Sha. Sa druge strane Seksi Sandra nije imala problem da kaže da se ne viđa sa svim farmerima, ali je objasnila da je u poslovnom kontaktu sa Erom Ojdanićem, a sa Akijem nema nikakvih dodirnih tačaka.

Kako je već poznato u Eninoj emisiji pored nje pitanja postavljaju i gledaoci pa je jednu gledateljku iz Hrvatske zanimalo šta je od onoga što se piše o situaciji Ljube Pantović istina, a šta laž?

"Iako svi znaju da ne dajem nikakve izjave što se tiče familije i mojih porodičnih odnosa, smatram da je to moja privatnost i da niko nema pravo da zadire u to, nikom ne može da bude prijatna ni istina ni laž na način na koji se to prezentuje u medijima. Mislim da pisani mediji koji se time bave treba malo da nauče šta je sramota i da se postide. Mesto gde se dokazuju laž i istina nije televizija Pink, već sud. Biće svi izvešteni kada se proces završi", diplomatski je odgovorila Ljuba.

Đus je pričao o svojoj novoj pesmi i spotu, a i Seksi Sandra iskoristila je priliku da najavi novi duet: "Pripremam duet, ali neću otkriti sa kim i pripremam jednu pesmu, ali neće biti kao što su gledaoci do sada imali prilike da vide i slušaju, već će biti nešto drugačije".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>