Region

Svet

Filip Panajotović: Sve devojke su mi bile lepuškaste, ali nijedna nije kao Stanija!

Filip Panajotović kaže da mu je otac Petar bio vazduhoplovac bivše JNA, išao je s jednog ratišta na drugo i svega se nagledao, pa bi kad dođe kući sestri Milici i njemu sve dopuštao.

Filip Panajotović: Sve devojke su mi bile lepuškaste, ali nijedna nije kao Stanija!



"Sve moje devojke bile su lepuškaste, ali nijedna nije bila pametna i mudra kao Stanija, ona me je potpuno opčinila", kaže maneken Filip Panajotović.

Psiholozi i sociolozi tvrde da rijaliti programi loše utiču na naciju, dok se narod brani tvrdeći da mu je preostalo još samo malo hleba i igara jer je Srbija kolektivno nezaposlena, a država mudro ćuti. Kako god bilo, u Farmi su uživali i stari i mladi. Posebno u ljubavi mlade starlete Stanije Dobrojević i manekena Filipa Panajotovića. Naočiti maneken je već na početku ovog rijalitija zaintrigirao javnost izjavom da on nije za duge veze, a onda mu se, kako kaže, dogodila ljubav. Iskrenošću je osvojio srca većine gledalaca, ali niko sa sigurnošću nije znao ni ko je, ni odakle je.

Rođen je 1989. godine u Pančevu, do šeste godine je živeo u Beogradu, u naselju Filmski grad. A onda se porodica vratila u Pančevo. U vreme kad je dobio sina, otac Petar radio je kao oficir nekadašnje JNA. Bio je vazduhoplovac i često nije bio kod kuće, a Filip se gotovo i ne seća odrastanja u srpskoj prestonici, osim jedne zime kad se sa ocem sankama spuštao niz neku padinu iza njihove zgrade.

"Imao sam tri i po godine kad je otac počeo da se seljaka s jednog ratnog područja na drugo. Onda dođe kući na dva-tri dana i, pod utiskom svega što je video i doživeo, mojoj sestri Milici i meni sve je dopuštao. Majka Lidija se zbog te njegove popustljivosti stalno ljutila. Sećam se, tražio sam mu bicikl i on mi ga je kupio. Međutim, samo nekoliko dana kasnije opet sam tražio bickl, ali drugi model, iako ni onaj prvi nisam čestito provozao kroz ulicu. I tako je bilo celog života. Otac nam je sve činio, a majka nas je stezala strogoćom", kaže Panajotović.

Autor: M.P:
Izvor: VestiOnline
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>