Region

Svet

Nestašne grudi Anastasije Buđić pobegle iz kupaćeg kostima! (Foto)

Poslednje sunčane dane Anastasija Buđić odlučila je da iskoristi uživajući na bazenu i sunčajući svoje zanosne obline, a tom prilikom pokazala je kako izgleda kada ona okvasi guzu i pokaže dude.

Nestašne grudi Anastasije Buđić pobegle iz kupaćeg kostima! (Foto)Paparaco je uslikao starletu kako se sunča na poznatom splavu "Hot mess", a da je pomalo nespretna pokazala je i u trenutku kada joj je ispala bradavica iz ljubičastog kupaćeg kostima. Anastasija je u kratkom šortsu i košuljici stigla na popularni splav, gde su je već čekale sestre Jelisaveta i Andrijana, a nakon pozdravljanja sa njima, ona se odmah skinula u kupaći kostim i tom prilikom privukla poglede muškaraca koji su tog dana uživali u letnjem popodnevu.Svoju zanosnu figuru sunčala je na ležaljkama, a onda je poželela da se malo osveži. Ona je najpre probala da li joj odgovara temperatura vode u bazenu, okvasivši samo svoju guzu, a onda je uskočila u vodu i nekoliko minuta plivala. Ono što se moglo primetiti jeste da starleta ne ispušta telefon iz ruku, te verujemo da će joj teško pasti ako dođe u situaciju da ne može da koristi svoj omijeni gedžet. No, sudeći po njenom osmehu na licu ona je i te kako spremna za sve avanture koje su u najavi.

Da joj je zaštita veoma bitna Anastasija Buđić je pokazala i nanošenjem kreme sa zaštitnim faktorom. Naime, po dolasku na bazen Anastasija se odmah dohvatila kreme koju je nanela po celom telu kako slučajno ne bi izgorela. Kako joj je sunce bilo dovoljno jako, Stejsi nije zaboravila ni zaštitu za lice, te se od zraka branila tako što je glavu zaštitila kačketom i naočarama.Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Oksana Krutenjuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>