Region

Svet

Nataša Bekvalac imala nezgodu u stanu: Udarila je struja!

Nataša Bekvalac izazvala je kratak spoj u svom domu i dobro ju je prodrmala struja prilikom pokušaja da preko produžnog kabla pokrene veš-mašinu.

Nataša Bekvalac imala nezgodu u stanu: Udarila je struja!"Nata je trenutno u fazi kupovine novih električnih uređaja i bele tehnike za stan. Sama želi da pravi razmeštaj, a utičnice na gajbi nisu raspoređene u skladu s njenim potrebama, pa je za neke aparate morala da koristi produžne kablove. Ispostavilo se da je jedan od produžnih kablova lošijeg kvaliteta te kad je uključila mašinu, struja je, i pored svih zaštita na uređaju, probila. Nataša je spustila ruku na mašinu i dobro ju je prodrmalo. Vrisnula je, a udar ju je doslovno oborio s nogu", priča sagovornica "Kurira", bliska Natašina drugarica.

S Bekvalčevom su u stanu bile prijateljice, koje su joj pritrčale u pomoć, a posle je usledio i smeh.

"I pored pretrpljenog straha, Nataša je prasnula u smeh čim se posle nekoliko sekundi oporavila od šoka. Izgleda da sad ima nekih problema s instalacijama u tom delu stana, valjda su neke žice izgorele. Ne razumem se previše. Pozvala je električare da to srede", kaže sagovornica.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>