Ljubav

Style

Šta intimna frizura otkriva o njenoj vlasnici?

Kako bi naši intimni delovi tela bili uredni, redovni deo naše rutine o brizi tela je i depilacija bikini zoe. Ali kako je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod gaćica.

Šta intimna frizura otkriva o njenoj vlasnici?



Saznajte šta vaša intimna frizura može otkriti o osobi koja je nosi.

Prirodna frizura
Reč je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo videti na plaži van rubova kupaćeg kostima.

Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. Skromna ste osoba koja zna šta hoće i ne voli privlačiti previše pažnje.

Trouglić frizura
Ovaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja depilacijom osim prepona i bikini zone obuhvata veći deo dlačica i na intimnom delu i ostavlja prirodni trouglić.

Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja se samo ponekad voli poigrati sa seksepilom.

Cherokee frizura
Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina zavisi o želji dame, a najpopularnija je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju.

Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka
Brazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih depilacija koju osim ponosnih vlasnica koje za lepotu trpe popriličnu bol vole i pripadnici jačeg pola.

Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele dodatno da istaknu. One znaju šta žele i na koji način doći do svog cilja.

Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: implyfabulicious.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>