Region

Svet

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić planiraju svadbu ljubeći se pod vodopadom (Foto)

Iako su pripreme za venčanje u toku, Danijel Alibabić i njegova verenica Jovana Nikolić rešili su da još malo sami uživaju na planinskoj lepotici Tari, gde pune baterije za predstojeći najvažniji događaj u svom životu!

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić planiraju svadbu ljubeći se pod vodopadom (Foto)



Danijel Alibabić i Jovana Nikolić: Rafting sa prijateljima u susret venčanju (Foto)
U želji da svaki slobodan momenat provedu na što kvalitetniji način, njih dvoje su iskoristili lepo vreme i sebi dali oduška kako bi se oprobali i u raftingu. Budući supružnici bili su u društvu prijatelja, a kako oboje vole prirodu i divljinu, oprobali su se u splavarenju na Tari. Tom prilikom crnogorski pevač i srpska manekenka bili su obučeni po propisu, kako uostalom ovaj ekstremni sport i nalaže.

Kako je ovo bio prvi put da su sa prijateljima uživali u ovim nesvakidašnjim aktivnostima u netaknutoj prirodi, divlja reka je za njih bila pravi izazov.



Kada su se zasitili splavarenja, Danijel i Jovana su se povukli i osamili pored vodopada gde su se kupali i razmenjivali nežnost. Inače, prema drevnom feng šui verovanju, ukoliko se dvoje ljube i kupaju ispod vodopada to simbolizuje da su sa sebe oprali svu nečistoću koju su nosili tokom svih ovih godina.

Sudeći po osmesima na njihovim licima buduću mladenci su zasigurno preporođeni, napunjenih baterija, spremni za predstojeću svadbu, a kako su reka i priroda najbolji izvor pozitivne energije nema sumnje da su spremni za brak.



Da su se zaista lepo proveli potvrdili su nam budući mladenci: "Bilo je prelepo! Priroda je divna, a još kada ste u društvu voljene osobe, ništa drugo vam ne treba", rekao nam je Danijel, na šta se Jovana nadovezala:

"Predstoji nam naporan period, treba osmisliti svaki detalj naše velike svadbe u septembru, pa smo iskoristili ovaj mini-odmor da se opustimo i uživamo jedno u drugome", izjavila je lepa Nišlijka.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Izvor: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>