Region

Svet

Ava Karabatić demantuje glasine: Da sam se seksala odzvanjala bi bivša Jugoslavija!

Nakon što se u javnosti pojavila priča da je Ava Karabatić uznemiravala komšije glasnim seksom, hrvatska starleta odlučila je da demantuje glasine.

Ava Karabatić demantuje glasine: Da sam se seksala odzvanjala bi bivša Jugoslavija!



Ava Karabatić preglasnim seksom naljutila komšije!
Ava ističe da je cela priča laž i neistina plasirana da joj našteti pre važnih angažmana - uloge voditeljke na izboru Kraljice Jadrana, snimanja reklame, saradnje s jednom diskotekom, moguće saradnje u "Farmi" na jesen.

"Bikica sam i volim seks, uživam u seksu, to je bar zdravo i besplatno! Da je bar bilo tako kako pišu, bila bih srećna, hormoni bi mi bili u balansu, ali ovo je čista laž i napad", kaže Ava.

Dodaje da bi, da se ona seksala, odzvanjala cela bivša Jugoslavija, a ne samo apartman. Sumnja da iza cele priče stoji Vladimir Petkov, tokom čijeg snimanja spota se sporna situacija desila, koji je njeno ime hteo da iskoristi za vlastitu promociju.

"Sobu sam delila sa šminkerkom, frizerom i kamermanima, četvero nas je spavalo u istoj sobi", ističe Ava i dodaje da uvek oprosti svima koji je povrede, a da će i iz ove "zavrzlame" izaći čistog obraza.

Autor: I.M.
Izvor: 24sata.hr/Puls
Foto: Željko Mršić/Pixsell

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>