Svet

Region

Lindzi Lohan priznala Opri: Konzumirala sam kokain mnogo više nego što se zna! (Video)

Četiri dana nakon izlaska sa rehabilitacije Lindzi Lohan gostovala je u emisiji kod Opre Vinfri i kao što je i obećala ispričala detalje o lečenju.

Lindzi Lohan priznala Opri: Konzumirala sam kokain mnogo više nego što se zna! (Video)



Glumica je otvorena govorila o svojoj zavisnosti od alkohola i tableta i ispričala kako je kokain koristila mnogo više nego što je ranije govorila.

Lohanova je Opri takođe ispričala kako je šest puta pokušavala da se izleči od zavisnosti, ali je odlučila da će ovaj put biti drugačiji. "Mešala sam alkohol i kokain, ali stvarno nisam to radila više od 10-15 puta", ispričala je Lindzi i naglasila da u tome nikada nije uživala.

Svoje konzumiranje narkotika pravda uticajem društva i kaže da se drogirala isključivo na žurkama, a pored kokaina i alkohola glumica kaže da je bila zavisna i od amfetamina jer joj je "pružao sigurnost".

Glumica je govorila i o 2010. godini kada je prekršila uslovnu kaznu i tri meseca provela u zatvoru: "Bila sam u totalnom haosu i nisam mogla da se izvučem iz toga. Nadala sam se da ću završiti u zatvoru jer sam mislila da ću se tamo "skinuti" sa svega. Želela sam da budem na mestu gde ću moći da sedim i ne radim ništa".

Opra Vinfti na kraju intervjua poželela je Lindzi Lohan puno sreće u njenim namerama da se ovog puta u potpunosti izleči od zavisnosti, a Lohanova je objasnila da sada ne konzumira ništa sem vitamina i lekova protiv želudačne kiseline.



Autor: M.P:
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>