Region

Svet

Severina sa sinom Aleksandrom posetila manastir Ostrog

Severina Vučković sa Aleksandrom posetila manastir Srpske pravoslavne crkve i sa lepim uspomena se vratila u Hrvatsku.

Severina sa sinom Aleksandrom posetila manastir Ostrog



Pored svega što se dešavalo u njenom burnom ljubavnom životu, Severina ne želi da takva situacija utiče na odrastanje njenog sina Aleksandra, pa ga je tako odvela u manastir Srpske pravoslavne crkve Ostrog, saznaje "Alo". Naime, iako je sina svojevremeno krstila u katoličkoj crkvi, Seve svog mezimca upoznaje i sa verom njegovog oca Milana Popovića.

"Severina je nekoliko dana boravila u Crnoj Gori zbog nastupa koji je imala i tu priliku iskoristila kako bi sa sinom Aleksandrom otišla pod Ostrog. Godinama je želela da ode i sada joj se konačno ispunila ta želja, prvenstveno zbog deteta. Poštuje svaku veru i to što je mali kršten u katoličkoj crkvi nema nikakve veze", rekao je za izvor blizak pevačici i dodao da je pevačica oduševljena manastirom.

"Severina je oduševljena. Lepote manastira su je opčinile i ceo dan je prijateljima prepričavala koliko joj je bilo lepo. Aleksandar je, naravno, još mali, pa ne razume gde je bio, ali mu je mama sve vreme pričala i objašnjavala gde su došli. Verujem da će opet otići tamo jer je ponela nezaboravne utiske", dodao je naš izvor.

Podsećanja radi, mali Aleksandar primio je svetu tajnu krštenja u crkvi Srca Isusova na Zametu, kraj Rijeke, a njegov otac biznismen Milan Popović nije prisustvovao svečanom činu.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>