Region

Svet

Rada Manojlović: Jesen je vreme za bum

Pevačica o novom albumu i visokim standardima: "Trebaće mi oko 50.000 evra za album sa osam pesama, ali ne žalim, jer dobijam najbolje".

Rada Manojlović: Jesen je vreme za bum



Rada Manojlović, koja će za nekoliko dana proslaviti 28. rođendan, ovih dana mnogo više radi nego što se odmara. Uz sve obaveze oko nastupa na Crnogorskom primorju, stiže lepa Rada i da se "bućne" u more. Ali, ono od čega ni tamo ne može da pobegne jesu pripreme novog albuma.

"Na početku karijere sam postavila visoke standarde i publici uvek moram da ponudim nešto bolje nego prošlog puta", kaže Rada "U septembru će biti dve godine od mog prošlog diska, pa je jesen pravo vreme za izlazak novog. To će biti moj treći album koji radim sa proverenom ekipom jer tim koji dobija ne treba menjati. Tu pre svega mislim na Filipa Miletića i Miloša Roganovića, kao i na Damira Handanovića. Novi autor je Dule Bačić, koji je poznat kao klavijaturista Nede Ukraden. On će imati dve prelepe pesme, sa odličnim tekstovima."

Pevačica ne može da "preskoči" ni finansijski deo, kada je reč o snimanju novog albuma. Kaže da sve mnogo košta, jer su cene pesama od pet do 10.000 evra.

"Trebaće mi oko 50.000 evra za album sa osam pesama. Jedina pogodnost je što deo novca dajem sada, a deo kad album izađe. Ako hoćete najbolje autore, onda morate najviše i da platite. Ali ne žalim, jer tačno znam u šta ulažem i znam da će mi se to vratiti."

"Ne može drugačije da se radi. Ne kaže se džaba "ako ne znaš šta je dobro, kupi ono što je skupo". Ne žalim novac, jer radim sa proverenim autorima, koji su me svojim hitovima i doveli dovde", objašnjava Rada, koja je u Beogradu još podstanar, a najveći deo zarade ulaže u opremanje porodične kuće u rodnom Četerežu.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>