Region

Svet

Ljuba Pantović tukla ćerku i izbacila je na ulicu?!

Ljuba Pantović je navodno fizički napala, a potom izbacila iz kuće svoju ćerku Aleksandru Subotić nakon što je njen dečko Aleksandar Čabarkapa uhapšen.

Ljuba Pantović tukla ćerku i izbacila je na ulicu?!



"Policajci su upali kao manijaci u pet, pola šest ujutru i uopšte ih nije zanimalo da li sam žensko ni jesam li trudna! Odmah za njima ušla je i Ljuba. Ona me fizički napala da bi mi otela telefon! Od Ljubinih udaraca sam završila u kadi, a nos mi je krvario... Rekla sam joj da ne može da me bije pred policajcima, a njihov odgovor je bio: "To ti je staratelj".

"Svađala sam se sa svima njima, nisam mogla ni da se presvučem a da me oni ne gledaju, pa se u inat nisam ni obukla! Na kraju su me dva policajca iznela tako, u boksericama i kućnim papučama!", kaže Aleksandra Subotić (16), ćerka Ljube Pantović i devojka Ljubinog bivšeg dečka Aleksandra Čabarkape (32), koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je, između ostalog, pokušao ubistvo Karađorđa Subotića.

Aleksandra je ispričala i da se njena majka Ljuba opustila u zgradi beogradske policije.

"Ćaskala je sa svima, smejala se, jela, pila i pušila. Nju ja ne interesujem, njoj je glavni problem Čabarkapa, njemu hoće da se osveti. Nakon saslušanja Ljuba me je izvela iz zgrade policije, ne zato što sam htela, nego zato što sam morala da idem s njom! Jedna policajka nas je ispratila do auta, a čim smo ostale same, počela je da se naslađuje Aleksandrovim hapšenjem! Rekla je da je ja ne interesujem i da se sama snalazim", kaže ona.

Devojčica dodaje da je s Ljubom otišla do stana svog dede na Vračaru, u kojem živi Ljuba s drugom ćerkom, Aleksandrinom mlađom sestrom.

"Deda je rekao da i ne pomišljam da spavam kod njih! Nisam dobila ni da jedem ni da pijem, ništa, a užasno me je boleo stomak, valjda od tolikog stresa... Ljuba mi je samo rekla: "Snađi se", ladno me izbacila na ulicu! Samo sam navukla njen šorc i patike koje joj je Aleksandar kupio i tako sam gradskim prevozom otišla kod njegovih u Kaluđericu. Prošla sam pored Karađorđeve kuće, ali nisam htela da svraćam do njega! Ljuba je kao majka obična nula. Njoj je na prvom mestu karijera, pa momci, pa tek na nekom petnaestom mestu su joj deca! Ne dao bog da se ona za nešto uhvati", rekla je Aleksandra Subotić.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>