Region

Svet

Bivši suprug Ljube Pantović se odriče ćerke: Ona je izdajnik svoje porodice!

Karađorđe Subotić, bivši suprug Ljube Pantović se odriče Aleksandre jer je između porodice i Aleksandra Čabarkape izabrala njihovog neprijatelja.

Bivši suprug Ljube Pantović se odriče ćerke: Ona je izdajnik svoje porodice!



On je preko Fejsbuka otkrio da za stariju ćerku, koju je dobio u braku s Ljubom Pantović, više ne želi da čuje. Iako je pre mesec dana otac 16-godišnje devojčice baš za Kurir tvrdio da će, bez obzira na sve, prihvatiti ćerku, ali i dete koje joj je napravio Čabarkapa, inače bivši dečko njene majke Ljube, Subotić se ipak predomislio.

"Na moju žalost, Aleksandra je pobegla od majke staratelja, izabrala Čabarkapu i samim tim ja je smatram izdajnikom svoje porodice. Izopštiću je iz nasleđa testamentom, tako da ona za mene više ne postoji ni u dobru ni u zlu. Nikakve moralne ni materijalne obaveze što se tiče Aleksandre ne prihvatam kao roditelj. Aleksandra za mene više ne postoji", napisao je Karađorđe.

Pozvali smo Subotića da proverimo da li je reč o njegovom ili lažnom profilu. "To jeste moj profil na Fejsbuku, ali ne mogu sad da govorim o tome jer sam na sastanku", rekao nam je.

Pozvali smo i Aleksandru. "Mislim da je to napisao Srboljub, jet tata ne zna ni da uključi kompjuter. Ne znam šta da kažem, zatečena sam. Ja sam izabrala Aleksandra i šta sad! Ostajem pri svojoj odluci", rekla je Aleksandra Subotić, koja živi u Čabarkapinom stanu u centru grada.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>