Region

Svet

Dara Bubamara smanjuje grudi!

Pevačica Dara Bubamara ima problem sa prevelikim grudima! Naime, pevačica je visoka 1.60 m, a grudi su joj jaka petica, te joj krive kičmu.

Dara Bubamara smanjuje grudi!



Dara već neko vreme oseća jake bolove u kičmi, a kada je otišla kod lekara, savetovali su joj da smanji bujno poprsje jer će joj praviti sve više problema. Pevačici se ova informacija nikako nije svidela, ali mora da ode na operaciju, kako bi u budućnosti mogla normalno da živi.

"Tačno je da imam manje probleme sa kičmom jer su mi grudi velike za moju konstituciju. Videćemo šta će biti, ja se nadam da će bolovi proći. Redovno idem na masaže i odnedavno nosim poseban pojas koji smanjuje opterećenje kičme. Ne bih volela da ih smanjujem, ali ako je to jedino rešenje, onda mi nema druge", tužno je rekla pevačica.

Operacija je zakazana za sredinu septembra, a do tada bi trebalo da nosi poseban pojas za grudi koji fiksira deo kičmenog stuba. Radine grudi često su predmet spekulacija, budući da nikada nije priznala da li ima silikone ili ne. Ukoliko zaista ima implante, moraće da ih zameni za manji broj.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf, Star
Foto: Daraonline/Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>