Region

Svet

Katarinu Ostojić Kaju izbacili pijanu sa nastupa Džuniora Džeka!

Prvi dan avgusta Katarina Ostojić Kaja neće pamtiti po fantastičnom nastupu njenog verenika Džuniora Džeka, već po sramoti koja se ovih dana prepričava u srpskoj prestonici.

Katarinu Ostojić Kaju izbacili pijanu sa nastupa Džuniora Džeka!Zbog bahatog i razuzdanog ponašanja usled pijanstva našu pevačicu su naglavačke izbacili iz prestižnog kluba CDLC u Barseloni! Čak ni to što se pozivala da je verenica zvezde te večeri nije uspelo da umilostivi obezbeđenje da joj dozvoli ostanak.

"Došla je izuzetno doterana i, dok je bila trezna, ponašala se bahato i sve je gledala s visine. Međutim, kada se atmosfera u klubu zagrejala, pevačica je počela da pije. I nije stala sve dok nije reagovalo obezbeđenje, pošto je pokušala da se popne na sto, pa na garnituru u separeu, teturala se po klubu i obarala čaše sa stolova. Kada su je ljubazno zamolili da sedne ili da napusti klub, počela je da urla da je ona Džuniorova verenica, da ne mogu tako da se ponašaju prema njoj i slično. Histerisala je sve dok joj nisu zapretili da će zvati policiju!", prepričava izvor.

On dodaje da je ovom nečuvenom blamiranju prisustvovali i vaterpolisti Srbije, koji su izašli u grad nakon što su poraženi od Španije. U više navrata smo pokušali da se čujemo s Kajom na brojeve poznate redakciji, ali je ostala nedostupna.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>