Region

Svet

Vladimir Stojković zbog Dejane iznajmio privatni avion!

Vladimir Stojković je pre desetak dana iznajmio privatni avion da bi iz Beograda odleteo u Crnu Goru i stigao u Budvu gde je boravila njegova devojka Dejana Živković.

Vladimir Stojković zbog Dejane iznajmio privatni avion!



Golman je, kako Kurir saznaje, iskeširao 5.000 evra "Air Pinku" samo da bi stigao na vreme da svoju novu ljubav povede na koncert Cece Ražnatović u "Top Hillu".

"Vladimir je želeo da iznenadi Dejanu, koja je nekoliko dana sa društvom boravila na crnogorskom primorju. On zna da ona mnogo voli da sluša Cecu pa je zato odlučio da uzme privatni avion, rezerviše separe u najvećoj diskoteci u Crnoj Gori i tako obraduje svoju dragu", otkriva za Kurir dobro obavešteni izvor.

Za tih pet hiljada evra, Vladimir i Dejana su imali obezbeđen let nazad za Beograd, a on je tokom boravka na primorju uplatio smeštaj za njih dvoje u jednom od najskupljih hotela "Maestral" u Pržnom.

Stojković, koji je i dalje zvanično igrač Partizana, definitivno nimalo ne štedi pa je pored iznajmljivanja privatne letelice i odsedanja u skupom hotelu Dejanu poklonio i novi "iPhone 5".

Vladimir je na sve ovo kratko rekao: "Nije istina i nemam više nikakav komentar".

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>