Svet

Region

Robi Vilijams u Zagreb poneo čak i svoj nameštaj!

Robi Vilijams sa suprugom Ajdom i ćerkom Teodorom Rouz privatnim avionom stiže u Zagreb malo pre večerašnjeg koncerta, a odlazi odmah nakon nastupa.

 Robi Vilijams u Zagreb poneo čak i svoj nameštaj!



Organizatore koncerta je iznenadio zatraživši samo praznu prostoriju na stadionu, u kojoj će se spremati. Svu hranu, piće, odeću, peškire, opremu, pa čak i nameštaj britanski pevač doneće sa sobom. S Robijem dolazi i njegov lični kuvar, koji će se brinuti i za 11 muzičara, sa kojima pevač nastupa.

Još uvek ima ulaznica za VIP lože, parter i zapadnu tribinu maksimirskog stadiona, dok je sever rasprodat. Za jedini nastup Robija Vilijamsa u regionu, kažu organizatori, prodat je rekordan broj karata u susednim zemljama, a sa ulaznicom za koncert gradski prevoz danas je besplatan.

Na bini dugoj 50 metara biće 3D konstrukcija s njegovim likom, a zbog videoefekata i trikova svi bi u publici trebalo da imaju utisak da pred njima stoji "veliki Robi Vilijams".

Prijatelji ga već zafrkavaju da je na najboljem putu da postane velik kao Elvis Prisli. Ne samo zbog glasa i slave, nego zato što i Robi, baš kao i njegov obožavani idol u četvrtoj deceniji života, počinje bitku sa suvišnim kilogramima.

Sličnosti između Elvisa i Robija je mnogo. Obojica su postali slavni pre nego što su napunili 20 godina. Robi je, za razliku od pokojnog Prislija, počeo da se drogira teškim drogama veoma rano, pa je već s 19 prvi put umalo umro od predoziranja kokainom. Prisli je počeo nešto kasnije, ali se nakon njegove smrti u 42. godini saznalo da se često kljukao amfetaminima, sedativima i raznim narkoticima, zbog čega mu je i otkazalo srce.

Robi, koji ima 39 godina, na ramenu je istetovirao "Elvise, daj mi strpljenja". Prijatelji kažu da je to uradio zato da za tri godine ne bi završio kao i njegov idol.

Autor: I.M.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Mirror.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>