Svet

Region

Robi Vilijams sutra u Zagrebu!

Pevač Robi Vilijams nastupiće sutra na zagrebačkom stadionu Maksimir u okviru evropske turneje na kojoj promoviše deveti studijski album "Take The Crown".

Robi Vilijams sutra u Zagrebu!



Kako podsećaju hrvatski mediji, to će biti prvi Vilijamsov koncert u Hrvatskoj. U okviru turneje, koja je pocela 14. juna u Dablinu, Vilijams će nastupiti u 26 gradova. Pevač dolazi u Hrvatsku iz Austrije gde je juče nastupio u Beču, a posle Zagreba u Cirih.

Turneja se završava u Norveškoj 25. Vilijams je pripremio nešto i za sve one koji ne uspeju da kupe karte za neki od njegovih nastupa - koncert u Talinu, u Estoniji, 20. avgusta biće prenošen uživo u bioskopima širom Evrope, a moći će da ga uživo prate i njegovi obožavaoci u Australiji, na Novom Zelandu, u Hongkongu, Brazilu, Meksiku i Argentini.

Robert Piter Wilijams (1974) slavu je stekao pevajući u boj-bendu "Tejk Det" (Take That) početkom 90-ih godina, a samostalnu karijeru je počeo 1997. albumom "Life Thru A Lens". Njegovi albumi se prodaju u milionskim tiražima, s više od 70 miliona prodatih primeraka.Godine 2006. uvršten je u Ginisovu knjigu rekorda nakon što je u samo jednom danu prodato 1,6 miliona karata za koncerte njegove turneje "Close Encounters", a 2004. je ušao i u britanski Music Hall of Fame, nakon što je proglašen najboljim umetnikom 90-ih godina. Dobitnik je i brojnih nagrada medju kojima 17 britanskih muzičkih nagrada Brit, više od bilo kog drugog umetnika i osam nagrada Eho, koje dodeljuje nemačka diskografska industrija.

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Movies.ndtv.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>