Region

Svet

Svekar Tijane Macure: Moj sin je samo jednom udario Tijanu!

Stanimir Macura, otac Slobodana Macure, koga je njegova žena Tijana optužila za fizičko zlostavljanje u braku, ljut je na svoju još uvek snaju jer mu ne dozvoljava da vidi unuku. Glumica sa ćerkom Andreom živi u iznajmljenom stanu u Železniku, a brakorazvodna parnica je u toku.

Svekar Tijane Macure: Moj sin je samo jednom udario Tijanu!



"Moj sin je samo jednom udario Tijanu, ali niko ne pita kako je došlo do toga. On je nije zlostavljao kao što priča. Ovo što je iznela u javnost nisu samo laži, već teror koji nastavlja da sprovodi i sada kada više nije član naše porodice. Ona time daje potvrdu svojoj duhovnoj bedi i moralnom posrnuću do dna", kaže Tijanin svekar i dodaje da je siguran da je glumičina namera da njegovog sina pošalje u zatvor.

"Uveren sam da ona želi da iziritira Slobodana da napravi nepromišljen potez, pa da ga pošalje iza rešetaka, kao i da sebi napravi marketing. Tijana nijednom nije pomenula da je njen otac osam meseci živeo s njima, da je moj sin za tri godine braka proveo 80 odsto vremena radeći u Crnoj Gori. Mesečno je imala na raspolaganju najmanje 600 evra i nisu plaćali stan", nastavlja Macura.

Stanimira najviše boli to što mu Tijana ne dozvoljava da viđa unuku.

"S detetom nam pravi ranu na koju nam nemilosrdno trpa so. Supruga i ja smo u maju normalno kontaktirali s njom zbog devojčice. U junu sam je zvao, ali nije htela da se javi. Otišao sam do njih, ali nije htela da mi otvori vrata. Čekao sam na ulici pet sati i dočekao susret. Predlagao sam joj da sarađujemo zbog deteta, ali ona mi je odgovorila da će zakon doneti odluku. Slobodan me je zamolio da joj tražim broj žiro računa, ali je smišljala neke izgovore da ga ne da. Na moju pruženu ruku Tijana je pljunula. Tražila je zabranu Slobodanovog prilaska na 300 metara, a s druge strane optužuje ga kako ne brine o detetu. U ime svoje porodice, javno je pozivam da prihvati komunikaciju sa mnom radi deteta, bez obzira na sudski epilog", rekao je Stanimir.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić/Zorana Jevtić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>