Region

Svet

Milan Popović: Severina mi nije davala da viđam sina kada želim, ne bih tražio nešto što već imam!

Šokantna dešavanja u burnoj vezi hrvatsko-srpskog para Severine Vučković i Milana Popovića dovela su do toga da je poznati biznismen odlučio da na sudu traži pravo da viđa sina Aleksandra.

Milan Popović: Severina mi nije davala da viđam sina kada želim, ne bih tražio nešto što već imam!



Milan Popović i Severina nisu zajedno od 2011. godine: Svaki kontakt je samo radi deteta!
On tvdi da ga je Seve uslovljava oko viđanja deteta, dok njen menažer ističe da to nije istina. Izjava pevačicinog menadžera Tomislava Petrovića da Popoviću niko nije branio da vidi sina Aleksandra isprovocirala je "kralja bakra" da se još jednom obrati javnosti putem saopštenja, koje je u njegovo ime prenela PR firma "Wojtehovski Communications".

"Milan je sina video 19. i 20. jula u Dubrovniku. Aleksandar je uvek sa Severinom i Milan ga može videti kad god to poželi", izjavio je Tomica Petrović za "Večernji list", dok Popović ima sasvim drugačiju verziju priče.

Saopštenje Milana Popovića prenosimo u celosti:

"1. Niko na svetu se ne bi obratio nadležnim državnim institucijama sa ciljem da se izbori za pravo, ako to pravo već ima.

2. Viđanje deteta samo gde majka kaže, kad majka kaže i pod uslovima koje majka deteta postavlja (a uslovi uključuju i mesto i vreme), ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno vaspitanje deteta, već u udovoljavanje zadatim pravilima koja se postavljaju zarad drugih interesa i daleko izlaze iz okvira interesa deteta da raste s oba roditelja ravnopravno.

3. Traženje pravde na sudu, odnosno bitka za roditeljstvo i angažovanje advokata je svakako posledica potpunog prekida odnosa između roditelja, tačnije i prekida međusobne komunikacije, koja je izašla iz okvira interesa deteta, pa i iz okvira pristojnosti.

4. Do potpunog prekida komunikacije, koji se nedavno dogodio i koji svakako nema veze s emocionalnim prekidom veze, jer roditelji ostaju roditelji i kada se njihova intimna veza završi, i nastavka komuniciranja isključivo preko advokata je došlo na insistiranje majke.

5. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja deteta, osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge, materijalno je netačna. Gospodin Petrović nijednom nije bio prisutan pri pokušajima samostalnih dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kada su gospodin Popović i gospođica Vučković pokušali da se dogovore u prisustvu advokata, te tako svakako nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave.

Bitka za roditeljstvo svakako izlazi iz svih okvira estradnog, u koje su Severina i Milan stavljani zbog prirode njenog posla. Gospodin Popović nema nikakvu želju da živi u medijima niti da se preko istih objašnjava. Reakcija je usledila zarad materijalne neistine oko bitke za zajedničko roditeljstvo, koja će, kao što je javnost već obaveštena, dobiti i svoj epilog na sudu", navodi se u Popovićevom obraćanju javnosti.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>