Region

Svet

Nina Badrić: Uplašena sam, ne smem javno o svom progonitelju

Osećam se uplašeno i nimalo mi nije prijatno znati da me neko vreba iz prikrajka - priznala je Nina Badrić povodom informacije da je policija intervenisala na njenom nastupu na Hvaru pre nekoliko dana kada je pevačica prijavila da je progoni nepoznati muškarac iz Srbije.

Nina Badrić: Uplašena sam, ne smem javno o svom progoniteljuNina Badrić tražila pomoć policije: Proganja je opsednuti fan
Hrvatska zvezda je preko svoje pi-ar službe poručila da veruje da će policija naći mehanizam kako da spreči manijaka da je i dalje progoni, ali nije otkrila koliko njena agonije traje i da li je reč o istom muškarcu, navodno Užičaninu, koji ju je progonio na koncertima prošle godine, ali i privatno kako je tada tvrdila.
 
"Ne mogu da javno iznosim detalje svog problema, jer bih ugrozila istragu", zaključila je pevačica.

Iako su pevačice često na meti fanatičnih obožavalaca koji umeju da pređu granicu dobrog ukusa i prihvatljivog ponašanja, one ipak nisu usamljene u tome jer su i druge poznate dame, voditeljke i glumice, ali i njihove kolege, tokom karijere doživljavali brojne neprijatne situacije, bez davanja ikakvog povoda nasrtljivcima.
 
Pre nekoliko godina voditeljku Natašu Miljković opsedao je univerzitetski profesor koji je čak pokušao da se spali ispred zgrade RTS. Nedavno je i Jelena Rozga obelodanila da je užasno strahovala od obožavaoca koji je satima bio u stanju da je čeka na kućnom pragu.
 
Manje ostrašćene progonitelje imali su rukometaš Vlada Mandić, pevačice Nataša Bekvalac, Slavica Ćukteraš, Mia Borisavljević, Mira Škorić i Ana Nikolić, i skoro da nema javne ličnosti koja se nekada nije požalila da je nepoznata osoba prati i drži na oku, što je vrlo čest slučaj i u ludom Holivudu.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>