Region

Svet

Obožavateljka opsednuta Stanijom i Filipom: Zbog njih se odrekla terapije!

Nakon što je poznatom farmerskom paru Staniji Dobrojević i Filipu Panajotoviću preko novina jedna čitateljka ponudila stan za zajednički život, Milinka Milisav (51) nam se obratila sa željom da starleta i maneken od nje zatraže šta požele, a ona će to ispuniti.

Obožavateljka opsednuta Stanijom i Filipom: Zbog njih se odrekla terapije!



Ne bi to bilo toliko čudno da nam Milinka, koja je gotovo nepokretna, nije ispričala kako se odrekla svoje terapije za oporavak kako bi pomogla Dobrojevićevoj i Panajotoviću.

"Za Staniju i Filipa sam glasala dok su bili na farmi ukupno 6.000 puta. Svako izbacivanje, 50-60 glasova. Očarana sam njima i njihovom ljubavlju, koja je svašta preživela. Za njih sam spremna da dam sve i već sam pripremila novac koji sam odvojila jer sam odustala od terapije. Spremno im je putovanje u Italiju, parfemi, naočare, sve", priča za "Alo!" gospođa Milinka i dodaje da tek planira da svoj novac potroši na starletu i manekena.
 
"Kada se usele u stan, ne moraju da brinu, ja ću ime sve kupiti i dati. Ionako sam prošli mesec na lekare bacila 1.700 evra, a niko mi nije pomogao, ovako, bolje da dam njima i oni će biti srećni", rekla nam je Milinka, koja kaže da su je njih dvoje privukli jer su povezani na mnogo načina.

"Stanija je rođena istog datuma kada i moja majka, a Filip na dan kada sam se udala. Stanijina majka živi u Kraljevačkoj ulici, a ja sam rođena u Kraljevu. Pa i sin mi se zove Filip. Ima tu nečega, verujte mi. Moj sin jedinac nikako nije ljubomoran i slaže se da dam sve njima. Njih gledam kao rođenu decu i sve što požele, ja ću da im obezbedim. U dobroj sam materijalnoj situaciji i pre ću dati njima nego da drugima dajem na razne lekove. Sama ću izgurati bolest, a Staniji i Filipu ništa neće zafaliti", dodala je čitateljka.
 
U želji da čujemo šta o svemu ovome misle Stanija i Filip, pokušali smo da kontaktiramo s njima, ali se nisu javljali na telefone.
 
Zbog Stanije mi je u finalu skočio pritisak! Milinka nam je ispričala da je u toku finalne večeri rijaliti programa „Farma“ toliko bila uzbuđena da joj je pozlilo. " Maštala sam da pobedi Stanija i zato mi je pritisak skočio od uzbuđenja. Sreća pa sam popila lek i kasnije je bilo sve u redu. Ali, ako je iko trebalo da odnese pobedu te večeri, bila je to ona", izjavila je čitateljka.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>