Region

Svet

Obožavateljka opsednuta Stanijom i Filipom: Zbog njih se odrekla terapije!

Nakon što je poznatom farmerskom paru Staniji Dobrojević i Filipu Panajotoviću preko novina jedna čitateljka ponudila stan za zajednički život, Milinka Milisav (51) nam se obratila sa željom da starleta i maneken od nje zatraže šta požele, a ona će to ispuniti.

Obožavateljka opsednuta Stanijom i Filipom: Zbog njih se odrekla terapije!Ne bi to bilo toliko čudno da nam Milinka, koja je gotovo nepokretna, nije ispričala kako se odrekla svoje terapije za oporavak kako bi pomogla Dobrojevićevoj i Panajotoviću.

"Za Staniju i Filipa sam glasala dok su bili na farmi ukupno 6.000 puta. Svako izbacivanje, 50-60 glasova. Očarana sam njima i njihovom ljubavlju, koja je svašta preživela. Za njih sam spremna da dam sve i već sam pripremila novac koji sam odvojila jer sam odustala od terapije. Spremno im je putovanje u Italiju, parfemi, naočare, sve", priča za "Alo!" gospođa Milinka i dodaje da tek planira da svoj novac potroši na starletu i manekena.
 
"Kada se usele u stan, ne moraju da brinu, ja ću ime sve kupiti i dati. Ionako sam prošli mesec na lekare bacila 1.700 evra, a niko mi nije pomogao, ovako, bolje da dam njima i oni će biti srećni", rekla nam je Milinka, koja kaže da su je njih dvoje privukli jer su povezani na mnogo načina.

"Stanija je rođena istog datuma kada i moja majka, a Filip na dan kada sam se udala. Stanijina majka živi u Kraljevačkoj ulici, a ja sam rođena u Kraljevu. Pa i sin mi se zove Filip. Ima tu nečega, verujte mi. Moj sin jedinac nikako nije ljubomoran i slaže se da dam sve njima. Njih gledam kao rođenu decu i sve što požele, ja ću da im obezbedim. U dobroj sam materijalnoj situaciji i pre ću dati njima nego da drugima dajem na razne lekove. Sama ću izgurati bolest, a Staniji i Filipu ništa neće zafaliti", dodala je čitateljka.
 
U želji da čujemo šta o svemu ovome misle Stanija i Filip, pokušali smo da kontaktiramo s njima, ali se nisu javljali na telefone.
 
Zbog Stanije mi je u finalu skočio pritisak! Milinka nam je ispričala da je u toku finalne večeri rijaliti programa „Farma“ toliko bila uzbuđena da joj je pozlilo. " Maštala sam da pobedi Stanija i zato mi je pritisak skočio od uzbuđenja. Sreća pa sam popila lek i kasnije je bilo sve u redu. Ali, ako je iko trebalo da odnese pobedu te večeri, bila je to ona", izjavila je čitateljka.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>