Region

Svet

X Faktor Srbija: Severina tražila previše, Jelena Rozga i Kiki Lesandrić ipak nisu u žiriju!

Severina Vučković neće biti član žirija novog muzičkog takmičenja X Faktor Srbija, a razlog je taj što je popularna hrvatska pevačica postavila nerealne zahteve.

X Faktor Srbija: Severina tražila previše, Jelena Rozga i Kiki Lesandrić ipak nisu u žiriju!Ovu informaciju potvrdio je Mirko Vukomanović, glavni muzički producent i direktor marketinga produkcije MBK, koja je zadužena za kreativni deo i izvršnu produkciju "X Faktora". On je, takođe, dodao da nije tačna informacija da su Jelena Rozga i Kiki Lesendrić novi članovi žirija ovog popularnog šou-programa.

"Mi se sa Severinom nismo dogovorili jer je tražila previše još pre tri nedelje. Što se tiče drugih članova žirija, to su sve spekulacije", rekao je Mirko Vukomanović.

Da podsetimo, prijave za šou X Faktor su u toku. Interesovanje iz regiona, ali i iz dijaspore je neverovatno veliko, a predaudicije će biti održane u sledećim gradovima: Budva (20. avgust), Sarajevo (22. avgust), Banjaluka (23. avgust), Skoplje (25. avgust), Niš (27. avgust), Novi Sad (28. avgust) i Beograd (30. i 31. avgust).

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Promo/Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>