Svet

Region

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton: Još jedan pokušaj da se spase veza?

Pevačica Nikol Šerzinger i njen bivši dečko Luis Hamilton ne mogu da se pomire sa činjenicom da je njihovoj vezi kraj i da se ništa ne može učiniti da se ova ljubav spase.

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton: Još jedan pokušaj da se spase veza?



"Luis i Nikol planiraju da se sastanu i da shvate na koji način mogu da usklade vezu sa životnim stilovima", ispričao je jedan izvor.

Nikol i Luis raskinuli su zbog posla kojim se bave i previše obaveza koje su ih međusobno udaljile pa izvor dodaje: "Zbog posla kojim se bave malo vremena provode zajedno. Oboje su svesni da je ovo poslednja prilika da vezu dovedu u red i da stvari među njima počnu da funkcionišu".

Izvori bliski paru tvrde da su oni konstantno pričali telefonom i razmenjivali poruke čak i kada su bili na različitim kontinentima jer je posao to od njih zahtevao.

"Nikol se osećala kompletno samo dok je on bio u njenom životu. Zato joj se prethodni mesec činio nemogućim za život. Bilo je dana kada je morala da se bori sama sa sobom kako bi ustala iz kreveta i otišla na snimanje X Faktora. Vrlo je potresena, ali ona to ume dobro da sakrije", ispričao je izvor blizak paru.

Autor: M.P.
Foto: mirror.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>