Region

Svet

Danijela Vranić: Teško me je ukrotiti!

Danijela Vranić je progovorila o povratku na muzičku scenu, novim pesmama i emotivnom statusu: "Imam nekog pored sebe, ali to ne mogu da nazovem vezom."

Danijela Vranić: Teško me je ukrotiti!



Pop pevačica Danijela Vranić se, posle duže pauze, vratila na muzičku scenu. "Kraljica beogradskih splavova", koja je sa estrade odsustvovala gotovo dve godine iz zdravstvenih razloga, nedavno je objavila novi studijski album. Kaže da joj je pauza dobrodošla, jer je u jednom trenutku shvatila da je vreme da povuče ručnu i da sebi da malo oduška.

"S prvim simptomima hroničnog umora odlučila sam da se povučem sa scene", kaže Danijela. "Bila sam sebi i menadžer i organizator nastupa i taj tempo moje telo više nije moglo da izdrži. Mislim da me je bilo i previše u javnosti, često ne mojom voljom, pa sam želela da odmorim publiku od sebe."

Koliko je pauza uticala na kvalitet novog albuma?


"Vratila sam se puna energije i elana. Nisam išla linijom manjeg otpora, birala sam pesme koje teže ulaze u uši, jer ne želim da snimam instant hitove, već numere koje će trajati."

Šta vam je dalo novu energiju?


"Energija izbija iz mog duhovnog mira. Bilo mi je potrebno da pronađem takvu oazu i slobodu, jer je suština u tome. Ne treba robovati normama, sve može, a ništa ne mora."

Znači li to da ste trenutno sami?

"Sve veze su mi bile kratke i strastvene. U mom životu su se pojavljivale osobe koje su mi uzburkale osećanja, ali nisam tip kojeg je lako ukrotiti. Ni sama ne mogu da definišem trenutni emotivni status. Zadovoljna sam, imam nekog pored sebe, ali ne mogu to da nazovem vezom. Ne pričam javno o privatnom životu i time sam kupila svoju slobodu. Čovek nikad ne može da se pokaje ako nešto prećuti. Ali, uvek sam govorila da se nikad neću udati."

Da li ste promenili mišljenje?

"Nije lako pronaći idealnu polovinu. Danas ljudi sve češće slave razvod i slobodu, nego sklapanje braka. Imala bih mnogo više posla kad bih pevala na zabavama povodom razvoda, nego na svadbama."

Ko se više raduje razvodu - žene ili muškarci?

"Žene mnogo više proslavljaju slobodu. Svako u braku ima neku računicu. Retko možete sresti bračni par gde ne postoji obostrani interes. Jedino se divim braku svojih roditelja. I posle toliko godina zajedničkog života, postoji međusobna tolerancija, poverenje i poštovanje. Uvek zajedno piju jutarnju kafu i nikad ne jedu jedno bez drugog. U vezi ili braku je najvažnije poverenje, ali svi moji bivši momci su pali na tom testu. Muškarci su navikli da žene budu popustljive prema njima. Moj prag tolerancije je visok, ali kada neko prevrši svaku meru, nema povratka", zaključuje Danijela.

Autor: I.M.
Izvor: Novosti
Foto: Pravda.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>