Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović ponovo zajedno?!

Dok njena nova pesma nosi naziv "Kraljica novih ljubavi", Nataša Bekvalac se očigledno ne vodi time, jer ako je sudeći po fotografijama koje su nedavno nastale, ona je obnovila svoju ljubavnu vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović ponovo zajedno?!



Naime, njih dvoje su uslikani u prisnom zagrljaju ispred kafića koji je nedavno otvorio Vuksanović, a prilikom susreta nisu krili emocije.

Kako prenosi nedeljnik "Puls", Nataša je tog dana održala probu na jednom od prestoničkih splavova, gde je trebalo to veče da nastupi, a nakon toga se uputila ka Kalemegdanu, gde Vuksanović ima otvoren lokal. Iako niko nije očekivao da će se pevačica naći sa bivšim dečkom, taj trenutak se desio, a sudeći po njihovim reakcijama, ljubav je i dalje prisutna.

Njih dvoje su dugo ostali zagrljeni, dok je Vuksanović naslonio glavu na Natino rame i čvrsto je držao. Nakon što su razmenili nekoliko rečenica, njih dvoje su se ponovo zagrlili, a zatim i razišli. Sudeći po ovim fotografijama izgleda su se Vlada i Nataša pomirli, a kako bismo saznali da li je to stvarno istina, kontaktirali smo sa manekenom, koji nije bio u Beogradu u trenutku našeg poziva.

"Nemam komentar", bilo je sve što je rekao Vuksanović, dok se PR služba Nataše Bekvalac u toku jučerašnjeg dana nije javljala na telefon.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Zoran Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>