Lepota

Ljubav

Sarajevska manekenka Aida Đapo najlepša žena na svetu! (Foto+Video)

Aida Đapo, studentkinja farmacije i manekenka, izabrana je za najlepšu ženu na svetu i ubedljivo iza sebe ostavila Adrijanu Limu, Moniku Beluči i Megan Foks.

Sarajevska manekenka Aida Đapo najlepša žena na svetu! (Foto+Video)



Bosanska manekenka i blogerka Aida Đapo je najlepša žena na svetu, a iza sebe je ostavila Adrijanu Limu, Moniku Beluči, Evu Mendez i Megan Foks. Sajt "Beautiful Women" organizovao je izbor za najlepšu ženu sveta, a Aida, umetničko ime Idda Van Munster je ubedljivo zauzela prvo mesto.

Drugo mesto zauzela je manekenka Irina Šajk, a Megan Foks, Klara Alonso, Adrijana Lima, Kendis Svonpul, Monika Beluči i Ducen Kros se, takođe, nalaze na listi. Aida je studentkinja Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu, a moda i umetnost su njena opsesija. Osim kao model, svoju umetnost izražava kao šminkerka, pravi frizure, kreira odevne predmete i ukrase, a učestvovala je i u prvom burleska šouu u Bosni i Hecegovini.



Lepa manekenka na svom Fejsbuk profilu izjavila je da je iznenađena pobedom, budući da se nije ni nadala prvom mestu, jer je konkurencija bila velika. Pogledajte intervju sa Aidom Đapo.



Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>