Region

Svet

Josipa Lisac otvorila Šabački festival

Sinoć je koncertom Josipe Lisac, koji je pratilo više od 15 hiljada ljud počeo Šabački letnji festival.

Josipa Lisac otvorila Šabački festivalJosipa je svoj prvi koncert u tom gradu počela numerom ''Boginja'', a završila dva časa kasnije hitom ''Magla''.

 “Zaista imam tremu, kažem vam mada su mi svi rekli da se ne poveravam puno publici”, rekla je hrvatska pop pevačica publici u šabačkoj tvrđavi na reci Savi, a zatim je izvela stare hitove i deo pesama sa novog albuma koji trenutno predstavlja.

 Kao predgrupe Josipi Lisac su nastupili ''Zemlja gruva'' i šabački sastav ''11 (ileven)'' Drugog dana festivala,10. avgusta, nastupiće ''Siempre peligroso'', ''Svi na pod'', a zatim i Vlada Divljan. U sredu, 11. avgusta, sviraju "Dubioza kolektiv" iz BiH i hrvatska grupa "Ladno pivo", dok će dan kasnije, 12. avgusta, nastupiti ''Tsy boks'',

"Autopark" i "Električni orgazam".
Poslednjeg dana festivala, 13. avgusta, program počinju demo sastavi, a zatim će nastupiti "Ateist rep" i šabački "Goblini", kojima će to biti prvi koncert nakon deset godina pauze. Svi programi ŠLF-a su besplatni. Festival se finansira budžetom grada Šapca, a ove godine izdvojeno je osam miliona dinara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>